Phlinq groeit uit haar jasje en neemt intrek in het pand bij Schep in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Afgelopen zomer is Phlinq vliegend van start gegaan onder de bezielende leiding van drs. Patrick Leenen. Het kantoor in het centrum van Oud-Beijerland waar Patrick aan de uitbreiding van een specialistisch team werkte, bleek al snel te klein voor de groei, ontwikkeling en ambities van het bedrijf. Phlinq is een jonge, dynamische en no-nonsense organisatie gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van mensen, organisaties en bedrijven op het gebied van verslaving en complexe zorg.

Een groeiende stapel aan dossiers maakt duidelijk dat de Hoeksche Waard een dringende behoefte heeft aan specialistische geestelijke gezondheidszorg. Ook wil Phlinq, naast het bieden van ambulante zorg aan patiënten, ook inwoners, bedrijven en organisaties van de Hoeksche Waard gaan informeren over complexe zorg, verslaving en verzuim.

Dit gaan ze doen door het aanbieden van informatieavonden, bijeenkomsten, trainingen en expertmeetings. Bij de groei van zowel het team, als de ambities van Phlinq is ook een passende locatie gevonden in het pand van Schep te Oud-Beijerland.

Vanaf januari werkt het nieuwe team van Phlinq aan de Langeweg 11 [unit5] te Oud-Beijerland. Bezoek voor meer informatie www.phlinq.com


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren