Geslaagde kerstwandeling door Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Klaaswaal – Uit het draaiorgel komt sfeervolle kerstmuziek, de herders zijn er klaar voor en het dorp loopt uit. De kerstwandeling door Klaaswaal, georganiseerd door cbs De Vliet, gaat beginnen.

Op het plein staan er steeds groepen klaar om het kerstverhaal te beleven. Onder leiding van een herder gaan ze op pad. Onderweg komen ze steeds langs een deel van het verhaal, een kinderkoor, een delegatie muzikanten van Prinses Juliana en de Hervormde kerk. Steeds horen, zien en beleven de mensen een stukje van het bijbelverhaal.

Ouders, kinderen, leerkrachten en belangstellenden mochten een wens invullen voor een ander. Alle wensen worden bekeken. Het team zal enkele wensen uit laten komen.
Zo zullen de kinderen van groep 3/4 een stukje van de wens: ‘geen plastic meer in de natuur’ op vrijdag al in vervulling laten gaan. Ook de wens dat een klasgenootje uit het ziekenhuis weer thuis mocht komen is inmiddels in vervulling gegaan.

Het team, de kinderen en de ouders wensen iedereen gezegende kerstdagen en een goed en gezond begin van 2020.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren