Bewoners Blaaksedijk starten petitie voor het autoluw maken van Blaaksedijk

972

De bewoners van de Blaaksedijk willen direct meer veiligheid voor fietsers en weggebruikers. Afgelopen week is er een petitie gestart om actie te ondernemen.

Afgelopen week is een 12 jarige brugklasser overleden na een verkeersongeval op kruispunt Polderweg Blaaksedijk.. Hij fietste 8 uur ”s ochtends naar school. Een vreselijke gebeurtenis. 

De Blaaksedijk bewoners zijn al jarenlang bezig de onveiligheid onder de aandacht te brengen. Met als resultaat dat er niet is veranderd. De gemeente blijft naar provincie wijzen terwijl de veiligheid toch echt gemeentelijke verantwoordelijkheid betreft. 

De bewoners zijn het zat  dat het verkeer de Blaaksedijk als sluiproute gebruikt, men te hard rijdt, zich asociaal gedraagt naar de bewoners, je van je sokken gereden wordt als je een hond uitlaat. 

U kunt deze petitie steunen en ondertekenen via de volgende link: https://www.petities.com/autoluw_maken_blaaksedijk_na_dodelijk_ongeluk


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.