Drugscontrole op Actief College in Oud-Beijerland, Hond slaat 7 keer aan

2960
Foto Politie Hoeksche Waard

Oud-Beijerland – Vandaag heeft de Politie weer een school in de Hoeksche Waard bezocht in verband met de strijd tegen het verdovende middelengebruik onder jongeren. Het was dit keer de beurt aan het Actief College in Oud-Beijerland.

Zeven keer was er een verwijzing door de hond. De Politie heeft deze keer geen verdovende middelen aangetroffen maar de verwijzingen door de hond bleken toch steeds te verklaren dat er sporen van verdovende middelen waren . De ouders van deze jongeren zijn in kennis gesteld van de bevindingen door de Politie.

De andere middelbare scholen worden binnenkort onaangekondigd ook bezocht.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.