Herinrichtings- en asfalteringswerkzaamheden  in Oud-Beijerland – Zinkweg 200 tot 278 en 1e Kruisweg

422

Binnenkort start Gemeente Hoeksche Waard met herinrichtings- en asfalteringswerkzaamheden binnen de bebouwde kom van het buurtschap Zinkweg. Deze werkzaamheden vinden plaats ter hoogte van Zinkweg 200 tot 278 en de 1e Kruisweg (vanaf de Zinkweg tot aan huisnummer 13).

De werkzaamheden van de gemeente zijn voor Evides Waterbedrijf en Stedin Netbeheer aanleiding om de bestaande drinkwater- en gasleidingen en elektriciteitskabels te vervangen. Door de verschillende werkzaamheden op elkaar af te stemmen proberen Evides en Stedin de overlast te beperken. Voor de uitvoering van deze werkzaamheden werken Evides en Stedin samen met aannemer Siers.

Planning van de werkzaamheden

  • De werkzaamheden duren tot ongeveer eind juni 2020.
  • Afhankelijk van bijvoorbeeld het weer kan de planning wijzigen.
  • De monteurs werken op werkdagen tussen 07:00 uur en 16:00 uur. In incidentele gevallen kunnen de werkzaamheden buiten deze tijden plaatsvinden.
  • De aannemer voert de werkzaamheden in fasen uit en breekt steeds een deel van de weg op. De weg blijft hierdoor bereikbaar; dit zal met verkeersborden worden aangegeven.
  • Na afloop van de werkzaamheden herstelt de aannemer de weg.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.