Wie overviel supermarkt Heinenoord? Politie zoekt getuigen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Heinenoord – In het zwart gekleed en met bivakmuts op eiste een man met een mes geld van de kassière. Vrijdagavond 27 december was het weer raak bij een supermarkt aan de Emmastraat in Heinenoord. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Het kan ook anoniem op 0800-7000.

De klok gaf 19.45 uur aan toen er een overvaller de supermarkt binnenkwam. Om de schuifdeuren open te houden, zette hij er een afvalbak voor. Met een mes liep de man op de kassière af en vroeg om geld. De vrouw opende de lade en hij graaide het geld eruit. Hij ging de winkel uit en verdween in de richting van het water tussen de Bernardstraat en Oranjestraat. De politie onderzoekt de zaak, stelt camerabeelden veilig en spreekt graag met getuigen.

Heeft u iets gezien?
De man was in het donker gekleed, met bivakmuts en handschoenen. Na de overval liep hij de wijk in richting het water tussen de Bernardstraat en Oranjestraat , de zogenaamde brandweervijver. Heeft u informatie? Bel met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft. Ook kunt u onderstaand tipformulier invullen. #MMA


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren