Echtpaar Mourik uit Numansdorp 60 jaar getrouwd!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Wethouder Harry van Waveren bracht het echtpaar Mourik uit Numansdorp een bezoek en overhandigde namens het gemeentebestuur een bos bloemen. - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Numansdorp – Het echtpaar Mourik vieren vandaag hun 60e trouwdag! De 82-jarige Chris en zijn 83-jarige Alie vierden dit jubileum vandaag, maandag 17 februari, in hun woonplaats Numansdorp. Wethouder Harry van Waveren bracht ze een bezoek en overhandigde namens het gemeentebestuur een bos bloemen.

Chris, geboren in Nieuw-Lekkerland, en Alie, geboren in Oud-Alblas, kennen elkaar nu 64 jaar. Het echtpaar ontmoette elkaar destijds bij een bazar in Alblasserdam. Chris won een prijs en bracht deze de volgende dag bij Alie; dat werkte!

Inmiddels wonen ze al 46 jaar in de Hoeksche Waard. Ze kregen 2 kinderen en zien hun 4 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen gelukkig heel vaak.

Chris en Alie hebben altijd in de groente en fruit gewerkt (gevent, op de markt en later ook in winkels). Het echtpaar is nog erg fit en geniet van elke dag. Chris doet bovendien nog veel vrijwilligerswerk bij de De Buitensluis.

Namens de redactie van Hoeksch Nieuws van harte!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren