Alcazar sluit na 40 jaar groots af met the Final ReunIon op 3 en 4 juli 2020

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Puttershoek – Een laatste keer dansen, een laatste keer een biertje drinken, een laatste keer meezingen met de muziek, een laatste keer je muntje kwijtraken van je jas, een laatste keer op de tafels staan in de Skihut, een laatste keer je muntjes opmaken, een laatste weekend Alcazar. Aan alles komt een eind, zo ook aan 40 jaar Alcazar. We hebben beloofd er met een eindknal uit te gaan en dat willen we samen met jullie gaan doen op 3 & 4 juli 2020. Beide avonden starten om 21.00 uur en eindigen om 3.00 uur en de kaartverkoop start binnenkort.

Jullie hebben als trouwe bezoekers geholpen Alcazar te maken wat het is, of ooit was. Om die reden willen we nog één weekend samen met jullie een groot feest organiseren. Om herinneringen op te halen, maar ook om nieuwe herinneringen te maken, want zeg nou zelf: het laatste weekend van Alcazar, daar moet je bij zijn geweest, toch?

Voorlopig houden we de rest nog even geheim, maar één ding verklappen we wel: we gaan GROOTS uitpakken!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren