Informatiebijeenkomst valpreventiecursus Vallen Verleden Tijd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Klaaswaal – Op woensdag 19 februari wordt er in de praktijk van Paramedisch Centrum Hoeksche Waard in Klaaswaal van 15.00-16.00 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd voor de valpreventiecursus Vallen Verleden Tijd.

Tijdens de bijeenkomst wordt er uitleg gegeven over de inhoud van de cursus en de verschillende oefeningen die aan bod komen. Vallen Verleden Tijd is een landelijk programma, gericht op het voorkomen en verminderen van valincidenten.

De cursus is bestemd voor thuiswonende ouderen in de Hoeksche Waard die zelfstandig kunnen lopen, maar een verhoogd valrisico of valangst hebben. Daarnaast zal gemeente Hoeksche Waard aansluiten en een korte presentatie houden over de campagne ‘Lang Leve Thuis’.

De volgende valpreventiecursus start in maart en bestaat uit 10 bijeenkomsten in 5 achtereenvolgende weken. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via telefoonnummer 0186-571447.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren