Goudswaardse Boys onderuit tegen Simonshaven

0
83
Foto: Sander Schilperoort

Afgelopen zaterdag kwam er een even abrupt als teleurstellend einde aan de zegereeks van Goudswaardse Boys. Thuis verwend met een veld als een biljartlaken, was de omschakeling naar een hard, op tandenborstelhoogte gemaaide mat te groot.

Na vijf minuten kwam Simonshaven op voorsprong toen Kasper van Bochove zich goed vrijspeelde en doelman Bryan Huijzers met een effectvolle schuiver in de lange hoek passeerde: 1-0. De bezoekers leken zich bij tijd en wijleals opblaasflamingos over het veld te bewegen, gezien de geboden weerstand jegens de gastheren.

Pas na de thee waren er enkele doelrijpe kansen te noteren voor de ploeg van scheidend oefenmeester Leo Tol. Darwyn Pennock en Johan Bestebreur vonden echter een prima keepende Danny van der Spek op hun weg. De beste kansen waren voor de thuisclub. Invaller Ricardo Bisdom voorkwam op de Goudswaardse doellijn met een ultieme eiersprong dat Simonshaven de voorsprong uitbreidde, zodat het uiteindelijk bij 1-0 bleef.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.