Mevrouw Kersten – den Tuinder mag vandaag 100 kaarsjes uitblazen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Op maandag 17 februari bereikte mevrouw Mina Kersten - den Tuinder de respectabele leeftijd van 100 jaar! Wethouder van Waveren bracht de felicitaties over - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Numansdorp – Op maandag 17 februari bereikte mevrouw Mina Kersten – den Tuinder de respectabele leeftijd van 100 jaar! Vanwege dit heuglijke feit ging locoburgemeester Harry van Waveren bij haar langs met een mooie bos bloemen en bracht namens het gemeentebestuur de hartelijke felicitaties over.

Mevrouw werd geboren in Klaaswaal. Nadat ze in de oorlog trouwde met haar Adrie Kersten, verhuisde ze naar Zuid-Beijerland. Daar kwamen haar 2 kinderen ter wereld. Inmiddels zijn er ook 3 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen!

De jarige maakte veel veranderingen mee. Van de stoffer en blik tot de stofzuiger, en de wasbus naar de wasmachine. Mevrouw heeft altijd hard gewerkt, zowel thuis als op het land en in de tuinbouw. Tot haar 99e jaar woonde ze zelfstandig, maar nu sinds een klein jaar in De Buitensluis in Numansdorp. Ze is het gelukkigst als haar familie op bezoek is. Ze voelt zich dan de koning te rijk.

Van harte gefeliciteerd mevrouw Kersten – den Tuinder!

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren