Echtparen Hage en Dekker uit de Hoeksche Waard vieren huwelijks jubileum

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Maandag 24 februari vierden 2 echtparen hun trouwdag. En niet zomaar eentje! Echtpaar Hage uit Mijnsheerenland vierde hun 60-jarig jubileum. Echtpaar Dekker uit Numansdorp is maar liefst 65 jaar getrouwd. Namens het gemeentebestuur kregen zij bezoek en ontvingen een prachtige bos bloemen.

Echtpaar Hage

Echtpaar Hage samen met wethouder Paul Boogaard

In de ochtend bracht Paul Bogaard als locoburgemeester een bezoek aan echtpaar Hage in Mijnsheerenland. Jan (84) en Mieke (83) ontmoetten elkaar tijdens de watersnoodramp. Jan, geboren in Bergschenhoek, was machinist en moest dijken maken in Zuid-Beijerland. Daar woonde Mieke, waar ze ook werd geboren. Samen kregen zij een zoon en een dochter, en zijn inmiddels 2 kleinszoons rijker. Daar zijn ze heel trots op! Mevrouw Hage zorgde altijd voor het huishouden. Meneer Hage gaat met zijn tijd mee en gebruikt zijn iPad dagelijks!

Echtpaar Dekker

Echtpaar Dekker met Burgemeester Lokker

Echtpaar Dekker uit Numansdorp kreeg voor hun 65e trouwdag burgemeester Jan Pieter Lokker op bezoek. Leen (86), geboren in Zuid-Beijerland, en Janny (85), geboren in Numansdorp, hebben altijd in de Hoeksche Waard gewoond. Het echtpaar kreeg 4 dochters. Hun gezin is inmiddels gegroeid met 7 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen. Leen werkte in de landbouw, later in de bouw. Janny zorgde voor de meiden en het reilen en zeilen van het huishouden. Ook al gaat het niet meer zo makkelijk als vroeger, meneer fietst nog altijd graag en mevrouw houdt van wandelen.

 

Van harte gefeliciteerd!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren