Pak je ‘momentum’ en doe mee met een muziektheaterspektakel in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Adrian Kuipers

HOEKSCHE WAARD – Pak je ‘momentum’ en doe mee met een muziektheaterspektakel in de Hoeksche Waard in september. Schrijf je in vóór 27 maart op www.momentum2020.nl en lees daar verder hoe en wat.

EEN SPETTEREND AVONTUUR
Op 18 september 2020 gaat het theaterstuk ‘Momentum’ in première. Een muziektheaterpektakel in het kader van 75 jaar vrijheid. Het theaterstuk gaat over de Hoeksche Waard, over zijn geschiedenis en over zijn mogelijke toekomst. Een voorstelling vóór en uitgevoerd dóór Hoeksche Waarders o.l.v. regisseur Martijn J. Kramp.

We hebben hiervoor veel mensen nodig – mannen en vrouwen, jong en oud – die mee willen werken, spelen en zingen.

GEVRAAGD:

Acteurs:  Je hoeft niet perse  lid te zijn van een toneelgroep! Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsmoment op zaterdag 28 maart. Na deze dag besluiten de regisseur en jij of dit avontuur iets voor jou is.

Zangers: Ook hier hoef je niet perse lid van een koor te zijn om je aan te melden. Enige zangervaring is fijn, maar geen voorwaarde. In deze voorstelling zullen koorleden ook bewegen over het speelvlak.

Vrijwilligers: Doe mee met het decorteam en technisch team. Handig met naald en draad en méér dan dat, kom werken in het kostuumatelier. Ben je multi-inzetbaar dan kan je overal werken achter de schermen.

Speel-en werkplezier staat voorop! Gedurende de opbouw van de voorstelling wordt je begeleid door ervaren theatermakers en kan je deelnemen aan inspirerende workshops om je kwaliteiten te versterken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.