Veel activiteiten de komende weken bij de Manege de Mustang

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

Hoeksche Waard – De komende periode heeft Manege de Mustang in Zuid-Beijerland veel leuke activiteiten op het programma staan. Inschrijven voor de activiteiten kan via [email protected]

Armbandjes/sleutelshanger maken – Zaterdag 7 maart 2020 vanaf 11.00u

Op zaterdag 7 maart kan je in de kantine van Manege de Mustang prachtige (naam) armbandjes maken. Er zal een grote uitstalling van verschillende kralen zijn die je allemaal mag gebruiken voor het maken van een armbandje of sleutelhanger. Er is iemand bij om je te helpen als dat nodig is. De kosten van een armbandje of sleutelhanger is €2,50 per stuk en 5 voor €10,-

Schrijf je gauw in  (mailen mag ook)

De volledige opbrengst van het armbandjes/sleutelhanger maken gaat naar de manegepaarden en pony’s.

Mega grote SUPERBINGO  Zaterdag 28 maart 2020 vanaf 17.00u

Op zaterdag 28 maart as. wordt er bij Manege de Mustang een geweldige BINGO avond georganiseerd. Op deze avond worden er 8 rondes gedraaid. In elke ronde zijn er 3 fantastisch mooie, gloed nieuwe prijzen te winnen (gekocht bij oa. Epplejeck en Welkoop Van Roon).

Kinderen tussen 6 en 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene meespelen.

De kosten voor deze geweldige bingo zijn 35 euro per boekje (8 rondes). Geïnteresseerd of wil je mee doen? Stuur dan snel een mailtje of noteer je naam op de inschrijflijst. Na betaling is je deelname definitief.

De bingo avond gaat door als er 20 of meer deelnemers zijn.

PAASHAASRUN Zondag  29 maart 2020 16.00u

Doe jij ook mee met de PAASHAASRUN?

Met het sponsorformulier kan je jezelf per rondje of voor een vast bedrag laten sponsoren. Van het opgehaalde geld gaan we voor de manegekanjers weer iets heel moois kopen. We gaan als het mooi weer is rondjes rennen in de buitenbak,  maar als het regent doen we dat in de binnenbak.

Het formulier met het geld kan je uiterlijk 4 april bij juf Amy of Jolanda inleveren.

Degene met de hoogste opbrengst wint ook nog een mooie prijs.

De volledige opbrengst van de PAASHAASRUN gaat naar de manegepaarden en pony’s.

Paasknutselen en Eieren zoeken Zondag  29 maart 2020 vanaf 13.00u

Op zondag 29 maart vanaf 13.00u gaan we 3 leuke paasknutsels maken zoals een leuk paasmandje om paaseitjes in te bewaren.

 Na het knutselen gaan we de door de paashaas verstopte chocolade eitjes zoeken.

De kosten hiervoor zijn 20,- per persoon. Geïnteresseerd of wil je mee doen? Stuur dan snel een mailtje [email protected] of noteer je naam op de inschrijflijst.

Grote Overdekte Rommelmarkt Zondag  12 april 2020 van 11.00u tot 15.00u

Op zondag 12 april 2020 is er vanaf 11.00u een geweldige rommelmarkt bij Manege de Mustang is Zuid-Beijerland. Op deze rommelmarkt wordt van alles verkocht; huisraad, speelgoed, electra, kleding, meubels etc. Door de gratis entree, het gratis parkeren en dat de markt overdekt is, wordt een grote drukte verwacht van volle kraampjes met leuke spullen en een heleboel kopers! De kantine is open dus er kan een pauze worden ingelast.

Gratis entree, overdekt, gratis parkeren, kantine is open.

Wil je zelf spulletjes verkopen? Dat kan. De kosten hiervoor zijn 10,- per tafel. Geïnteresseerd of wil je mee doen? Stuur dan snel een mailtje om een tafel met extra ruimte te reserveren. [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren