Voetbalquiz in Strijen blijft onverminderd populair

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Foto Jasper van der Kellen / Redactie Hoeksch Nieuws

STRIJEN – Net als alle voorgaande 10 edities zorgde ook de 11e editie van de v.v. Strijen voetbalquiz afgelopen vrijdagavond 6 maart voor een volle kantine. Na 4 rondes van in totaal 80 vragen waren het uiteindelijk Jochem Boot & Lennart Boot die de meeste vragen goed wisten te beantwoorden. David van Drongelen & Richard Kruijthoff gingen ook dit jaar naar huis met de fraaie wisselbokaal als beste v.v. Strijen koppel.

Quizmaster Frank Huisman, Vincent van Heijningen, Marc Zwartbol en jurylid en voetbalquiz scheidsrechter Robbert Dorst – Foto Jasper van der Kellen / Redactie Hoeksch Nieuws

Quizmasters Marc, Frank en Vincent vuurden voor het 11e jaar op rij de hele avond weer veel verschillende vragen op de voetballiefhebbers af. Niet alleen deelnemers uit Strijen wisten de weg naar de kantine te vinden, ook koppels uit onder andere Numansdorp, Rotterdam, Oud-Beijerland en ’s Gravendeel waren op de jaarlijkse v.v. Strijen voetbalquiz afgekomen. Na 80 vragen – waarin de deelnemers onder andere werd gevraagd wat de meest voorkomend achternaam bij de v.v. Strijen was en wie Willy en wie Rene van de Kerkhof was – zag de top van het algemeen en het v.v. Strijen klassement er als volgt uit:

 
Algemeen klassement top-3:
1. Jochem Boot & Lennart Boot
2. Laurens van Doorn & Henk Zeedijk
3. Lennart van Driel & Peter Vermaas
 
v.v. Strijen klassement top-5:
1. David van Drongelen & Richard Kruijthoff 
2. Dick de Heus & Jeroen van Gent 
3.  Gerrit Buitendijk & Ed vd Waal
4. Wim Kruithof & Gertjan de Baat
5. Ed Keizer & Rick Keizer

Berend Ruben & Clen Bezemer debuteerden dit jaar op de quiz en behaalden met slechts 28 punten de troostprijs. Met een zak uien in de hand, mochten zij zich op gaan maken voor een weekend wenen. De afsluitende benaderingsvraag was net als de voorgaande twee jaren een prooi voor Rob & Koen Hamerslag. 
 
Alle prijswinnaars gingen naar huis met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door HEUS, PSV, Sparta Rotterdam, Excelsior Rotterdam, FC Dordrecht, Santos magazine en Sofrasem.
Foto Jasper van der Kellen / Redactie Hoeksch Nieuws

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren