Lifestyle 10 helpt je aan de beste versie van jezelf

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

HOEKSCHE WARD – Alex van Dijk (32) is een bedrijf begonnen dat mensen in de Hoeksche Waard en omgeving gaat helpen en motiveren een betere balans te vinden tussen beweging, voeding, rust en hun positieve gedachtegang. Met zijn online onderneming Lifestyle 10 wil de Oud-Beijerlander dat iedereen zich – net als hij – elke dag een tien voelt.

De 32 jarige Alex van Dijk – Foto PR

Lifestyle 10 bestaat uit een webshop met gezonde producten die bijdragen aan een betere levensstijl. Het assortiment biedt onder meer unieke supplementen volgens speciaal ontwikkelde recepturen. Zij hebben als doel dat klanten zich gezonder, fitter en energieker voelen en dus beter in hun vel zitten. Aanvullend zijn online ook superfoods, sportieve accessoires en op maat gemaakte voedings- en trainingsschema’s verkrijgbaar.

Met zijn nieuwe onderneming start Van Dijk een online winkel die 24 uur per dag, 7 dagen in de week open is. Tegelijkertijd wil hij niet dat Lifestyle 10 een koude webshop is dat producten verkoopt en klanten daarna succes wenst. Door op sociale media kookprogramma’s en acties als een maandelijkse 21 Dagen Challenge te organiseren, wil hij klanten met elkaar de impact van kleine veranderingen in hun levensstijl laten ervaren.

Disbalans

Het idee van Lifestyle 10 is voor Van Dijk ontstaan uit eigen behoefte. Een gezonde en sportieve levensstijl had de Oud-Beijerlandse ondernemer altijd al. Toch voelde hij zich de ene maand een vijf en de andere maand een tien. Deze disbalans uitte zich onder meer in een tekort aan energie, ongezond eten of tegenvallende prestaties op sport- of werkgebied.

De oplossing om zich altijd een tien te voelen, vond Van Dijk in ‘lifestyle balance’. Zijn verzamelterm voor een betere balans tussen de 4 thema’s beweging, voeding, rust en een positieve gedachtegang. Veranderingen in zijn levensstijl hebben hem en zijn omgeving enorm geholpen. Met Lifestyle 10 wil hij met name generatiegenoten uit de Hoeksche Waard en omgeving van tussen de 16 en 40 jaar helpen en motiveren ook de beste versie van zichzelf te laten voelen.

Lancering

Op dinsdag 10 maart lanceerde Van Dijk zijn nieuwe website. Het ruime assortiment in zijn webshop en uitgebreide informatie over onder meer voeding en schema’s zijn te vinden op lifestyle10.nl. Bezoekers hebben online de mogelijkheid om via een Lifestyle Balance Test hun persoonlijke Lifestyle Cijfer te ontdekken én hoe Lifestyle 10 hen naar een tien kan helpen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.