Oproep burgemeester Jan Pieter Lokker naar aanleiding van aanvullende maatregelen.

2574
Foto Gemeente Hoeksche Waard

Hoeksche Waard – Zojuist heeft het kabinet een aantal ingrijpende maatregelen aangekondigd om de steeds verder om zich heen grijpende coronabesmetting in te dammen.

Zo moeten per direct alle eet- en drinkgelegenheden dicht. Dit grijpt zwaar in op onze samenleving, ook hier in de Hoeksche Waard. En het heeft grote consequenties voor uw bedrijfsvoering. Ik doe een dringende oproep aan alle restaurants, cafés, lunchrooms enzovoort in onze gemeente om per direct gehoor te geven aan de sluiting.

Het spreekt vanzelf dat wij u aan dit verbod gaan houden, maar ik hoop én doe een dringend appèl op u allen om uw zaken te sluiten. Ik wil u danken voor uw medewerking. Alleen samen kunnen we de verspreiding van dit virus indammen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.