Roparun geschrapt

894
De Roparun, die op 31 mei van start zou gaan, is vanwege het coronavirus geschrapt. Dat maakte de organisatie maandagmiddag bekend. Vanwege de inzet voor zieke mensen vindt de organisatie het een verplichting om de veiligheid en gezondheid van mensen de hoogste prioriteit te geven.

Wiljan Vloet, directeur van de Stichting Roparun, laat op de website weten dat hij begrijpt dat het een grote teleurstelling is. ”Maar wij gaan er alles aan doen om in 2021 weer een prachtig evenement neer te zetten.”
 

Stichting Roparun zou met Pinksteren vanuit Bremen en Parijs naar Rotterdam vertrekken. Zoals ieder jaar wordt er met de estafetteloop geld opgehaald voor mensen die lijden aan kanker. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.