Kun je nu even niet op bezoek? Stuur dan een huisje vol liefde!

395

HOEKSCHE WAARD – Bij Qphoto in Maasdam kun je vanaf vandaag speciale fotohuisjes bestellen om mensen te laten weten dat je aan ze denkt. Als een bezoekje aan familie, vrienden of buren nu even niet gaat, kun je op deze manier laten weten dat je toch aan ze denkt. Op de achterzijde van de huisjes kun je een gepersonaliseerde tekst laten printen.

Het werkt heel simpel; maak of selecteer een foto en bestel deze op een houten huisje (afmeting naar keuze) via onze webshop www.qphoto.nl/fotoblokken

Voeg een persoonlijke tekst toe bij de opmerkingen in het bestelformulier en geef ons het adres van de ontvanger en wij zorgen er dan voor dat de bestelling binnen 3 werkdagen direct wordt verzonden naar de ontvanger!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.