Hardlopen tegen Corona

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Energwear

Nieuw-Beijerland – Ga je in de komende dagen een rondje hardlopen? Dan kun je helpen bij het bestrijden van het Coronavirus! Het Nieuw-Beijerlandse hardloopmerk EnerGWear.com zamelt geld in voor het Rode Kruis. ‘Als bedrijf heb je een verantwoordelijkheid om in deze tijd te doen wat je kunt voor je medemens’, aldus eigenaar Leon van der Heiden.

Voor ieder verkocht hardloopshirt wordt daarom €5,00 gedoneerd aan het Rode Kruis. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aankopen of verspreiden van hulpmiddelen zoals mondkapjes en desinfectiegel.

EnerGWear levert via zijn webshop duurzame sportkleding aan hardlopers en bedrijven. ‘Het geld dat wij verdienen aan de hardloopshirts gebruiken we bijvoorbeeld om zonnepanelen te plaatsen. Dat doen we nog steeds, maar in deze crisis willen we iets extra’s doen om dit vreselijke virus de wereld uit te werken.’

We zien dat er in deze tijd veel mensen beginnen met hardlopen. Samen met hen willen we een bijdrage leveren aan het bestrijden van het virus. Als je de hele dag thuis zit te studeren of werken is het lekker om er even tussenuit te gaan. En zolang je je houdt aan de voorschriften van het RIVM is dat hartstikke goed! Hardlopen heeft een gunstig effect op je weerstand én verbetert je conditie.

Bestel hier je shirt: EnerGWear.com


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.