Maandag 30 maart : Nu 62 positief geteste personen op het coronavirus in de Hoeksche Waard

2813
Foto RIVM

HOEKSCHE WAARD – In de Hoeksche Waard zijn op maandag 30 maart 62 positief geteste personen op het coronavirus dat is een stijging van 2 sinds zondag 29 maart. Sinds de uitbraak van het virus zijn er in de Hoeksche Waard 3 personen overleden

Niet iedereen wordt getest op het virus, waardoor het werkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in de Hoeksche Waard en de rest van Nederland hoger ligt dan het aantal dat RIVM meldt. Daarnaast merkt niet iedere besmette persoon dat hij of zij het virus draagt, omdat niet alle besmette personen klachten krijgen.

Overzicht aantallen en stijgingen de afgelopen 24 uur landelijk

  • Het totaal aantal positief geteste patiënten: 11.750 (+884)
  • Het totaal aantal gemelde patiënten opgenomen (geweest) in het ziekenhuis: 3990 (+507)
  • Het totaal aantal gemelde overleden patiënten: 864 (+93)

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.