Bestratingswerkzaamheden en vervanging riool aan de Beneden Havandijk in ‘s-Gravendeel

89

‘s-Gravendeel – De Gemeente Hoeksche Waard heeft firma Van den Berg Westmaas opdracht gegeven de Beneden Havendijk in ’s-Gravendeel opnieuw te bestraten na het vervangen van het riool.

Tijdens de werkzaamheden zal een deel van de straat niet bereikbaar zijn voor auto’s. De huizen zullen d.m.v. loopschotten te voet bereikbaar zijn. De werkzaamheden zullen aanvangen op 6 april en duren uiterlijk tot 30 april 2020. Volgt u de borden met de omleidingsroute.

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met Edgar Verwoerdt, toezichthouder van gemeente Hoeksche Waard. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 14 0186 | 06 – 42119770 of [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.