Wandeling door de natuur met de Vrouwen van NU

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Gelukkig komt het voorjaar er weer aan ! Iedereen herkent  de kriebels om naar buiten te gaan , te genieten van de ontluikende natuur en de (nog) milde zon op je huid te voelen… Daarom organiseren de 4 afdelingen van Vrouwen van Nu, regio Hoeksche Waard een Provinciale  wandeling.

We gaan het “ Vlonderpad Rondje “ lopen vanuit Numansdorp. Het is een makkelijke wandeling over goed begaanbare paden van 5,8 km en  duurt  ongeveer 1.5 uur.Voor de mensen die een grotere afstand willen afleggen is de route eenvoudig te verlengen!

Er is dus volop gelegenheid  om vriendschappen aan te halen, nieuwe sociale contacten te leggen en samen te genieten van alles wat we onderweg tegenkomen.

We nodigen alle leden van de Vrouwen van Nu, Zuid Holland uit om met ons mee te  lopen. Vriendinnen zijn ook welkom als kennismaking met onze vereniging Vrouwen van Nu !

  • Datum en Tijd          : Donderdag 11 april 2024. Inloop : 10.00-10.30 uur.
  • Locatie                     : Restaurant Tast Toe, Voorstraat 15 Numansdorp  . Gelegenheid voor koffie
  • Parkeren                   : Dorpshaven van Numansdorp ( tegenover Het Schippershuis, Molendijk 2 )
  • Lunchen                   : Neem je eigen lunchpakketje en wat drinken mee !

Mocht je toch graag echt lunchen in een restaurant dan zijn er 3 gelegenheden  in de buurt waar je gezellig kunt gaan zitten !

Graag aanmelden ovv je naam en de afdeling waar je vandaan komt vóór 4 april bij    j[email protected] of [email protected]

Trek je wandelschoenen aan  ook al is het wat minder weer!!! en vergezel ons!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren