Er komen geen huizen op de Kaai aan de Hitsertse Kade in Zuid-Beijerland

346

Zuid-Beijerland – In de jaarstukken van de gemeente HW zag raadslid Vincent Rietvelt van Groenlinks dat er 3 ton gereserveerd staat voor de herontwikkeling van de Hitsertse Kade. Namens Groenlinks Hoeksche Waard gevraagd of de woningbouw dan nu officieel van de baan is. En het antwoord is:…..JA! Geen woningen op de KAAI! 

Het college heeft de woningen niet meer opgenomen in het vastgestelde woningbouwprogramma, laat de gemeente Hoeksche Waard  weten. Er was geen draagvlak voor woningbouw bij zowel de inwoners als bij de gebruikers van de Hitsertse Kade. 

Mooie overwinning voor de werkgroep, maar ook voor alle inwoners van Zuid-Beijerland en alle anderen die met veel plezier op de KAAI recreëren!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.