Genieten met het Rijnmond Archief

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Zaterdag 4 april start TV Rijnmond onder de naam ‘Rijnmond Archief’ met het herhalen van spraakmakende tv-programma’s en uitzendingen. Zo wordt op 4 april de Groot en de grote Rotterdammers uitgezonden en vanaf woensdag 8 april is de serie Fauna en Gemeenschap nog een keer te bekijken.

De Groot en de grote Rotterdammers

In dit programma laat Ferry de Groot zich als geboren Amsterdammer door bekende ras-Rotterdammers leiden door de stad Rotterdam. Zo laten onder anderen Willem van ’t Wout, Peter Ouwerkerk, Ger Koedam, Jules Deelder en André van Duin op hun eigen manier een deel van de stad zien. In de eerste aflevering gaat de Groot samen met Martin van Waardenberg op pad.

Fauna en Gemeenschap

Kijk vanaf woensdag 8 april weer naar zangeres Frédérique Spigt en museumbioloog Kees Moeliker met hun televisieserie Fauna & Gemeenschap. In dit programma schotelen zij de kijkers een bijzondere blik op de Rotterdamse dierenwereld voor. De zestien afleveringen hardcore stadsnatuur zijn niet voor kijkers met een zwakke maag.

TV Rijnmond is te vinden op kanaal 513 (KPN) en kanaal 30 (Ziggo).

Wij zijn Rijnmond. Wij zijn erbij!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren