Wegwerkzaamheden vanaf 17 september in Cromstrijen op diverse wegen

532

Cromstrijen – De gemeente Cromstrijen start aankomende week maandag 17 september met flink wat wegwerkzaamheden in de gemeente. Lees daarom dit bericht even goed door!

Kreupeleweg

Vanwege wegwerkzaamheden (wegversmalling) ter hoogte van einde bebouwde kom is volgende week maandag 17 september tot en met vrijdag 21 september de Kreupeleweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Op woensdag 19 en donderdag 20 september is de Kreupeleweg ook afgesloten voor de bus. Op de andere dagen kan de bus er langs rijden. Bestemmingsverkeer blijft toegankelijk.

Oud Cromstrijensedijk Oostzijde en Westzijde

Op de Oud Cromstrijensedijk werken wij aan verkeersveilige maatregelen. Vanwege deze werkzaamheden van maandag 17 september tot en met vrijdag 21 september is de Oud Cromstrijensedijk Oostzijde en Westzijde op diverse locaties gefaseerd afgesloten. Bestemmingsverkeer blijft toegankelijk. Benedendijks blijft de weg open voor verkeer. Ook de begraafplaats blijft bereikbaar.

Molendijk – Rijksstraatweg

Volgende week werken wij aan de Molendijk – Rijksstraatweg ter hoogte van de aansluitingen met de Oud Cromstrijensedijk: asfaltering en freeswerk. Deze wegen blijven van maandag 17 september tot en met vrijdag 21 september open tot 19 uur. Dinsdag 18 september, woensdag 19 september en donderdag 20 september zijn de wegen afgesloten van 19.00 tot 23.00 uur.

We werken aan een structurele oplossing voor de verkeerssituatie bij de Vlielanderstraat. Daarom treffen we de volgende maatregelen:

Vlielanderstraat

We richten de Vlielanderstraat ten oosten van de Koninginneweg opnieuw in. Dit wordt een gebiedsontsluitingsweg. Wat gaan wij doen:

  • aan de zuidkant van de weg komen parkeervakken naast de rijbaan;
  • er komen fietsstroken;
  • wij stellen een parkeerverbod in aan de noordzijde van de weg.
  • De snelheid van 50 km/h blijft gehandhaafd.

De werkzaamheden starten maandag 17 september en duren naar verwachting twee weken. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. Tijdens de werkzaamheden verzoeken wij uw auto ergens anders te parkeren. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, ontvingen wij een kapvergunning voor de aanwezige bomen in de Vlielanderstraat.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.