3 Funda parels voor starters en jongeren in de Hoeksche Waard die willen kopen maar niet teveel klussen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Voor starters en jongeren zijn betaalbare woningen in de Hoeksche Waard zeer schaars. Daarom hebben wij 3 huizen van Funda uit de Hoeksche Waard op een rij gezet waar niet veel aan hoeft te gebeuren.

Croonenburgh 28 – Oud-Beijerland – Makelaardij de Jong – € 197.500 k.k.

Starters/senioren opgelet, instapklare gelijkvloerse woning!
Gelijkvloerse, instapklare woning welke in het jaar 2019 volledig is gerenoveerd. De woning is o.a. voorzien van 2 slaapkamers, ruime woonkamer, nieuwe keuken, nieuwe badkamer en een externe berging.

Bekijk hier het huis op funda

Kastanjelaan 4 Maasdam – MarQuis Makelaars & Taxateurs – € 189.500 k.k.

Namens HW Wonen bieden wij aan een leuke vierkamer woning met berging en tuin. Ligging in een rustige woonwijk, op een perceel van circa 136 m² eigen grond (inclusief een deel van het achterpad). Deze woning is gebouwd in 1966.

Bekijk hier het huis op funda

Buiteneinde 22 Strijen – BMP Wonen – € 225.000 k.k.

Deze gezellige karakteristieke hoekwoning, gelegen in de Hoeksche Waard, staat in een rustige en sfeervolle straat aan de rand van het dorp Strijen. Het Buiteneinde staat bekend als het gezelligste straatje van Strijen, op steenworp afstand van het prachtige natuurgebied “Oudeland van Strijen”. Liefhebbers van landelijk wonen kunnen hier hun hart ophalen.

Bekijk hier de woning op Funda

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren