Het laatste nieuws over het coronavirus – persconferentie coronamaatregelen ”houd vol”

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Vandaag tijdens de persconferentie van 19.00 uur vertelde Premier Rutte dat hij trots is op Nederland. De meeste Nederlanders houden zich goed aan de coronamaatregelen. Opnieuw is een oproep aan Nederlanders gedaan om niet losser met de regels om te gaan. Zowel premier Rutte als Minister de Jonge riepen op om vooral vol te houden.

Daarnaast is nogmaals benadrukt om ook met Pasen vooral thuis te blijven. Op deze manier zorgen we ervoor dat we het coronavirus zo min mogelijk verder verspreiden. Premier Rutte: ”Houd vol en blijf zoveel mogelijk thuis’’. Houd je daarnaast ook aan de 1,5 meter afstand.

Er wordt verder al wel nagedacht over de toekomst en wanneer het tijd is om de maatregelen te versoepelen. Dat kan alleen als iedereen zich aan de regels blijft houden. We blijven ons voorbereiden op alle scenario’s, we zijn er nog niet. De komende weken blijven spannend. Blijf elkaar daarom helpen en steunen waar het kan. Samen houden we dit vol!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.