Open dag bij 35-jarige ‘De Ruiter’ in Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Klaaswaal – Familiebedrijf De Ruiter uit Klaaswaal bestaat 35 jaar. Daarom organiseren ze op zaterdag 25 mei een open dag in Klaaswaal. Met leuke activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud.

Oldtimershow en tentoonstelling

Er is veel te zien en te doen tijdens de open dag. U kunt een oldtimershow en antiek speelgoed tentoonstelling bewonderen en genieten van een ritje in een oldtimer. Ook kunt u uw sieraden meenemen voor een professionele reinigingsbeurt en als koning Willem I op de foto. Voor de jonge bezoekers is er uiteraard een springkussen.

Gratis taxaties

Bent u een verzamelaar van munten of bankbiljetten? Dan is er veel inspiratie voor uw hobby. U ontmoet bevriende verzamelaars, kunt ervaringen uitwisselen en advies krijgen van ervaren experts. Tijdens de open dag worden er ook gratis munten, bankbiljetten, kunst, antiek en sieraden getaxeerd. Neem deze dus zeker mee.

Gedreven Hoeksche Waarders

Firma De Ruiter is al 35 jaar actief in kostbaarheden en verzamelobjecten. Met de bedrijven Goudwisselkantoor, VerzamelaarsMarkt, Veilinghuis De Ruiter en Reclaimed jewels zijn ze internationaal en lokaal actief. En dat begon allemaal rond en vanuit de Hoeksche Waard.

De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur in het pand van Veilinghuis De Ruiter, industrieweg 24 in Klaaswaal. Entree en parkeren is gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.