Alcazar gaat door tot mei 2021

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De bijeenkomst vindt plaatst in Alcazar Events - Foto Google Maps

Puttershoek – We gaan langer door. We hebben samen met de projectonwikkelaar STEBRU voor elkaar gekregen dat we tot en met mei 2021 door kunnen exploiteren laten de gebroeders Streefkerk van Alcazar Events weten. Hoe dat er precies uit gaat zien met alle nieuwe corona regels weten we niet, maar we gaan ons best doen om te zorgen dat jullie nog een jaar lang kunnen eten, drinken of dansen bij ons!

We zijn druk bezig met het opnieuw plannen van de evenementen die al in de agenda stonden dit voorjaar en natuurlijk ons eindfeest. Uiteraard blijven alle gekochtte kaarten geldig op de nieuwe data! Als er nieuwe data zijn gevonden zullen we dit via Facebook, Instagram, website en onze mailing bekend maken. Wel kunnen we alvast verklappen dat Back to the 60’s & 70’s: The Clarks naar 3 oktober verplaatst is.

Wij hopen dat we door dit besluit een hoop mensen een plezier doen en dat we ook dit (nieuwe) laatste jaar kunnen rekenen op jullie steun en gezelligheid zoals we dat de afgelopen jaren hebben kunnen doen. De horeca heeft het, net zoals vele andere bedrijfstakken, ook erg zwaar en wij weten ook niet hoe een 1,5 meter maatschappij eruit zal gaan zien in ons restaurant of in onze feestzalen. Wat we wel weten is dat wij onze uiterste best blijven doen om jullie een top avond te bezorgen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren