‘Onderwijs, elke dag anders.’ Zo ook op de dag van de Koningspelen.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

KLAASWAAL – In een tijd waarin onderwijs op afstand met behulp van onze thuisscholen goed verloopt, brak de dag van de Koningsspelen aan. Normaal trekken we met de kinderen naar het sportveld omdat daar samen te sporten. Helaas is dit in de 1,5 meter maatschappij niet mogelijk. Daarom bedacht het team van cbs De Vliet uit Klaaswaal een alternatief in de vorm van een beweeg ganzenbord.

Met behulp van een spelbord, spelregels en een yurlspagina konden de thuisscholen sportief aan de slag. En dat deden ze.Gedurende de dag stuurden de kinderen verschillende filmpjes naar het team. Stuk voor stuk filmpjes met enthousiaste kinderen en ouders. Later op de dag werden de filmpjes gedeeld met het Jeugdjournaal. In het journaal flitsten we 2x voorbij.Onze thuisscholen zijn van alle markten thuis en daar zijn we trots op.

Het spelbord en de link naar de Yurlspagina zijn te vinden via de Facebookpagina van cbs De Vliet. Sportief samen bezig zijn is iedere dag leuk om te doen. Juist in de vakantie waar #blijfthuis is sporten een prima invulling.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren