v.v. Strijen werkt samen met het Molenschaer

0
183
IMG_1567
Klik op foto voor groter formaat

De oriëntatiegroep van het Molenschaer en de voetbalvereniging Strijen zijn op dinsdag 6 mei een samenwerkingsverband aangegaan .Het onderhoud van het complex van de v.v. Strijen wordt al jaren verzorgd door een enthousiaste vrijwilligersgroep. Toch ging de v.v. Strijen graag in op het aanbod van het Molenschaer in Strijen om regelmatig  met hun cliënten een handje toe te komen steken .

Op 6 mei werden door de medewerkers van het Molenschaer de reclameborden onder handen genomen . Duidelijk is dat deze klus niet in 1 keer afgerond kan worden , dus daar gaan we de komende weken met elkaar aan verder . Natuurlijk zijn er bij de v.v. Strijen nog veel meer klussen te doen en dat doen de vrijwilligers van de voetbalvereniging Strijen graag samen met de kanjers van het Molenschaer.

Al na 1 ochtend samen het  werk, was al duidelijk dat de vrijwilligers van de voetbalvereniging heel blij waren met de klussers van het Molenschaer . We gaan ervan uit dat we nog heel lang met elkaar samen kunnen werken .

IMG_1570
 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.