Week van de Pauzehap op de Bouwsteen in ‘s-Gravendeel

0
273

p1020702‘s-Gravendeel – De leerlingen van de groepen 8 op cbs De Bouwsteen uit ‘s-Gravendeel proeven deze week gezonde tussendoortjes in de Week van de Pauzehap. Dit interactieve lesprogramma is ontwikkeld door het educatieve platform  van Albert Heijn i.s.m. het Voedingscentrum en uitgeverij Zwijsen.

Kinderen ervaren en leren hoe lekker het is om te kiezen voor gezonde tussendoortjes! Deze week maken ze kennis met verschillende gezonde pauzehappen. De nadruk ligt op bewust proeven, smaakbeleving en op het combineren en variëren van producten.
Zo proefden ze al kiwi, banaan en appel, komkommer met yoghurt-peterselie dip en staat er nog tomaat met mozzarella op het programma.
Foto’s: W.Vergeer

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.