Heinenoord Live zoekt muzikanten, sponsoren en vrijwilligers

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

heinenoord live cr-8HEINENOORD – Op zaterdag 3 september organiseert Oranjevereniging Nederland en Oranje de derde editie van Heinenoord Live. Om het festival te kunnen realiseren zijn we op zoek naar bands die willen optreden, sponsoren die ons willen steunen en vrijwilligers die tijdens het festival willen helpen.

Heinenoord Live biedt bands die een link hebben met Heinenoord een podium om voor eigen publiek op te treden. Bands die kans willen maken om op te mogen treden tijdens dit geweldige festival kunnen zich aanmelden via [email protected] met daarbij informatie over de band, muziekgenre en link met het dorp. Inschrijven kan tot 1 mei 2016, daarna zal er een selectie gemaakt worden uit de inzendingen om weer een gevarieerde line-up neer te zetten.

Het gratis festival is op zoek naar ondersteuning op verschillende vlakken om het succes van de afgelopen jaren te evenaren. Voor het festival zijn we opzoek naar lokale ondernemers die een steentje bij willen dragen. Het sponsoren van goederen, een donatie, ondersteuning bij de organisatie, alle vormen van hulp zijn welkom. Daarnaast zoeken we vrijwilligers die op de dag zelf willen helpen, zoals bij het op- en afbouwen, achter de bar willen meedraaien, etc.

Bands, sponsoren en vrijwilligers kunnen zich aanmelden via onze nieuwe website www.nederlandenoranje.nl onder het kopje contact of door een mail te sturen naar [email protected]

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren