Het mooie eiland Tiengemeten komt op tv! Floortje Dessing bezoekt Tiengemeten in het programma ‘Floortje blijft hier’

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

HOEKSCHE WAARD – Ons mooie eiland Tiengemeten is donderdagavond op tv! ? Floortje Dessing bezoekt Tiengemeten in het programma ‘Floortje blijft hier’. Gaan jullie ook kijken? ? Donderdag 23 april op NPO 1 om 21.30 uur ?

Floortje gaat op zoek naar inspirerende verhalen over veerkracht en zelfredzaamheid. Welke mindset past bij deze nieuwe werkelijkheid? Welke kwaliteiten, die nodig zijn om deze crisis te lijf te gaan, kunnen we in onszelf vinden? Hebben we die van nature nog in ons? Floortje gaat op zoek naar antwoorden in de overtuiging dat we veel meer kunnen dan we soms zelf denken.

Kijk hier voor meer info: https://www.bnnvara.nl/floortjeblijfthier ℹ️


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren