Bloemen en Bonbons voor de 100 jarige Jannie van de Lustgraaf-Stolk uit Oud-Beijerland

371
Foto Gemeente Hoeksche Waard

OUD-BEIEJRLAND Burgemeester Bram van Hemmen bezocht op 22 april mevrouw Jannie van de Lustgraaf-Stolk met haar 100-ste verjaardag. Hij feliciteerde haar met bloemen en bonbons.


Door de maatregelen rondom te coronavirus bleef de burgemeester wel op veilige afstand. Toch was mevrouw Van de Lustgraaf erg blij met de persoonlijke aandacht van de burgervader. Jannie van de Lustgraaf-Stolk is geboren en getogen in Oud-Beijerland. Tijdens haar huwelijk heeft zij enkele jaren in Veenendaal gewoond en na het overlijden van haar man, keerde zij weer terug naar Oud-Beijerland. Tot de hoge leeftijd van 91 jaar woonde zij nog zelfstandig. Hierna verhuisde ze naar Zorgcentrum Zoomhoek en nu woont zij, weer zelfstandig, in een prachtig appartement in Rembrandt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.