Een kijkje bij de Noodopvang Kinderdagverblijf en Peuterspeelzaal in de Hoeksche Waard

334

Hoeksche Waard – Wethouder Huibert Steen nam vandaag een kijkje bij de locaties van kinderdagverblijf en peuterspeelzaal de Hummelvijver en BSO Kidsbuzz in Numansdorp en bij kinderdagverblijf Villa Gravin in Oud-Beijerland. Bij zijn bezoek nam hij bellenblaas en stoepkrijt mee voor de kinderen.

Sinds de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus van kracht zijn en de scholen en reguliere opvang zijn gesloten, is hier noodopvang .Kinderen van wie de ouders een cruciaal beroep hebben of voor wie opvang vanwege de kwetsbare thuissituatie noodzakelijk is gebleken, kunnen hier in overleg terecht.

Huibert Steen ging met de leidsters en met kinderen in gesprek 💬 om te vragen naar hun ervaringen. “Ik ben blij met wat de kinderopvang de afgelopen weken heeft gedaan in de noodopvang van kinderen van ouders in de cruciale beroepen. Ze hebben daarin, samen met scholen, veel verantwoordelijkheid gedragen”.

Foto’s Gemeente Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.