Helaas…Geen Jeugdland Strijen dit jaar

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
- Foto Mary Romijn Fotografie

Strijen – Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord of gelezen zijn, als gevolg van het COVID-19 virus, alle evenementen met vergunningplicht tot in ieder geval 1 september 2020 verboden en afgelast. Tot onze grote spijt geldt dat dus ook voor Jeugdland Strijen en moeten we na 25 jaar een jaar overslaan. Omdat we al behoorlijk ver zijn met het organiseren en het programma al was vastgesteld hebben we besloten om dit door te schuiven naar 2021.

We hebben de meeste reserveringen kunnen annuleren en met een aantal leveranciers zelfs al afspraken gemaakt voor 2021. Onze grote dank voor uw begrip en de medewerking in deze.

We snappen dat dit nieuws enorm teleurstellend is voor zowel de deelnemers als de vrijwilligers. Jeugdland is voor velen een week om naar uit te kijken en een mooie feestelijke manier om de zomervakantie af te sluiten en dat zeker na deze lastige quarantaineperiode. We hebben besloten om de deelnemers die nu in groep 8 zitten, en voor wie dit dus het laatste jaar Jeugdland zou zijn, de mogelijkheid te bieden om volgend jaar nog een keer mee te doen als deelnemer. Dit verzacht de pijn misschien een beetje.

Daarnaast werken we aan een alternatief (digitaal) programma voor tijdens de Jeugdland-week. Hoe dat er precies uit gaat zien houden we nog even geheim. Jullie krijgen hier te zijner tijd bericht over.

Uiteraard hopen we van harte dat we in 2021 weer op jullie inzet, sponsoring en enthousiasme kunnen rekenen. Zonder jullie geen Jeugdland!

Stichting Jeugdland Strijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren