Facebookgroep Nationaal Landschap Hoeksche Waard met foto’s uit de natuur ‘populiair’ op Facebook

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Nieuw leven! In het voorbij rijden van een boom ondekte ik vanmiddag iets wat uit een oud Spechtenhol stak. Heel klein. Uit zekerheid ben ik omgedraaid om het te checken. Het bleken kleine Spreeuwen die er nu in zaten! - Foto Hilco Fransooijs

Hoeksche Waard – In de Hoeksche Waard zijn verschillende Facebookgroepen actief die echt de moeite waard zijn om te volgen. Wij zetten vandaag er één in de schijnwerpers. Dagelijks verschijnen er tientallen foto’s van de Hoeksche Waardse natuur  op Facebook. De Facebookgroep Nationaal Landschap Hoeksche Waard  van Jasper van der Kellen van Hoeksche Waard Nieuws  uit Strijen is een doorslaand succes. 

Doordat Arie Pieters uit ‘s-Gravendeel zich op een andere groep ging richten nam Jasper het stokje van Arie in 2019 over.

Het Oudeland in de mist, vanochtend ongeveer een half uur voor zonsopkomst. – Foto Berny Schop

Ruim 4000 volgers

Inmiddels heeft de Hoeksche Natuur groep: Nationaal Landschap Hoeksche Waard op Facebook zo’n 4100 volgers, variërend van ‘kijkers’ tot beroepsfotografen en van hobbyisten tot ‘eendagsvliegen’

Dagelijks zien honderden mensen foto’s van lepelaars, ijsvogels, zwanen, vlinders, Schotse Hooglanders, landschappen, bloemen en ander natuurschoon via hun scherm voorbij komen. 

Ben je nog geen lid van deze groep dan kan aanmelden hier.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren