Hoeksche Waardse Denktank Economische gevolgen corona’ voor het eerst (digitaal) bij elkaar

350

Hoeksche Waard – Hoeksche Waardse ondernemers zien om zich heen de klappen vallen. Tegelijkertijd ontstaan er nieuwe ideeën en een nieuwe dynamiek. Zo zijn interieurbouwers, die normaal beurzen of evenementen inrichten, nu aan de slag met thuiswerkplekken. Woensdag 20 mei kwam de ‘Hoeksche Waardse Denktank Economische gevolgen corona’ voor het eerst (digitaal) bij elkaar.

Samen denken ondernemers, onderwijsinstellingen, banken en gemeente na over wat we kunnen doen om onze economie draaiend te houden. Wat is er bij ons bijvoorbeeld allemaal te koop? Hebben we dat wel goed in beeld? #AlleenSamen krijgen we corona onder controle, en #AlleenSamen houden we de Hoeksche Waard sterk.

#HoekscheWaard #Denktank #coronavirus


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.