‘Hoog bezoek’ voor 102-jarige mevrouw Koppenol uit Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Klaaswaal – Vanuit een hoogwerker feliciteerde burgemeester Bram van Hemmen op maandag 25 mei de 102-jarige  mevrouw Koppenol-Koolmees. Sinds 3 jaar woont mevrouw in de Bliekenhof in Klaaswaal.

Door de coronamaatregelen was bezoek in het zorgcentrum niet mogelijk. Maar gelukkig scheen het zonnetje en kon mevrouw Koppenol vanaf het balkon van de Bliekenhof alle felicitaties in ontvangst nemen. Omdat Tuk Kraanverhuur belangeloos een hoogwerker beschikbaar had gesteld, kon ook de burgemeester de jarige feliciteren. Hij bood haar niet alleen een mooie bos bloemen aan, maar ook 102 bonbons. Hij zei daarbij dat als mevrouw er zuinig mee deed en er om de paar dagen eentje nam, hij volgend jaar de voorraad weer kwam aanvullen. Mevrouw Koppenol was jarenlang telefoniste in het taxibedrijf dat zij samen met haar man runde in Capelle aan den IJssel. Toen haar man ziek werd verhuisde het echtpaar naar Hellevoetsluis, totdat mevrouw 3 jaar geleden haar intrek in de Bliekenhof nam.  Met dank aan Zorgwaard voor het maken van de foto

Met dank aan Zorgwaard voor het maken van de foto’s


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.