Gewonden bij overval op een Restaurant aan de Molenaar in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Overval Restaurant aan de Molenaar in Oud Beijerland - Foto Ferry KrauweelOUD-BEIJERLANDBij een overval op een eetgelegenheid in Oud-Beijerland aan de Molenaar in Oud-Beijerland zijn een medewerkster en de overvaller op dinsdag avond 17 juni 2014 gewond geraakt.

De overvaller, die gewapend was met een vuurwapen die later in het restaurant werd gevonden, stapte rond half negen de zaak binnen. Hij raakte in een worsteling met een medewerkster waardoor beiden door vermoedelijk steekwonden gewond raakten. De overvaller sloeg op de vlucht en zakte enkele straten verderop, aan de Zoomwijcklaan, in elkaar. Omstanders zagen dit gebeuren en waarschuwden de hulpdiensten.

Beide slachtoffers waren volgens de politie verminderd aanspreekbaar, maar niet in levensgevaar.  Zodra de overvaller aanspreekbaar is zal hij verhoord worden door de Politie.

Foto: Ferry Krauweel


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren