Koningsdag in Numansdorp gaat óók dit jaar niet geruisloos voorbij !!

421

Numansdorp – Door Dorpsberaad Numansdorp Samen is een leuke wandelspeurtocht voor alle leeftijden gemaakt door Numansdorp. Tijdens deze speurtocht ga je allerlei opdrachten oplossen, vragen beantwoorden en leer je meer over Numansdorp. De winkeliersvereniging van Numansdorp heeft ervoor gezorgd dat er een leuke prijs is voor de winnaar.

De tocht kan gelopen worden van zaterdag 24 april t/m zondag 9 mei en is vanaf 24 april te vinden op de website www.NumansdorpSamen.nl
 
Naast de wandelspeurtocht zal ook de Hoeksche Waardse Huiskamer Quiz “met een vleugje Numansdorp” editie 2021 op Koningsdag digitaal beschikbaar komen. Wil jij ook mee doen, stuur een bericht naar [email protected] en je ontvangt de Quiz in de ochtend op Koningsdag.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.