Eerste paal geslagen voor ontwikkeling nieuw bedrijfspand Numafa op Bedrijvenpark Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

IMG_7864HEINENOORD – Woensdag 18 mei hebben Ton Bervoets en Hans Andeweg de eerste paal geslagen van het nieuwe bedrijfspand van Numafa Cleaning & Automation B.V. Het kantoor met bedrijfshal wordt gebouwd op een perceel van 5.500 m2. ‘Numafa en Van Rennes Industrial Automation werken nauw samen om klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden.

In dit nieuwe pand komen de bedrijven fysiek samen, waardoor de samenwerking intensiever wordt en we onze internationale klanten nog beter kunnen bedienen; we can do it together.‘, aldus Ton Bervoets (directeur Numafa) ‘Wij zijn blij met de vestiging van Numafa op het bedrijvenpark. Het type bedrijf past uitstekend bij Bedrijvenpark Hoeksche Waard en het levert blijvende werkgelegenheid op voor de regio.‘, aldus André Borgdorff (president-commissaris Bedrijvenpark Hoeksche Waard).

Het bedrijfspand

Hercuton ontwikkelt en bouwt op Bedrijvenpark Hoeksche Waard het kantoor met bedrijfshal voor Numafa Cleaning & Automation. De nieuwbouw heeft een totaaloppervlakte van 3.882 m2 en wordt gerealiseerd op een perceel van 5.500 m2. Het ontwerp is afkomstig van Hercuton, die het project volledig turnkey zal opleveren. De nieuwbouw is voorzien van een betonconstructie en betonnen dakplaten. Het kantoor heeft een oppervlakte van 1.032 m2, bestaat uit drie bouwlagen en wordt uitgevoerd in wit natuursteen-granulaat. Opvallend aan het ontwerp is het verticale lijnenspel. Het kantoor bevindt zich op de voorgevel van de rooilijn. De bedrijfshal bevindt zich achter het kantoor, zodat vrachtverkeer op eigen terrein kan laden en lossen. Er zijn tevens 65 parkeerplaatsen voor bezoekers en personeel.

Numafa 

Numafa Cleaning & Automation is de wereldwijde marktleider op het gebied van het bouwen van industriële reinigings- en handlingssystemen van meermalige verpakkingen. Numafa ontwikkelt, fabriceert en verkoopt machines voor zowel de food als de non-food industrieën en verleent daarnaast de volledige service. Het hoofdkantoor met 60 medewerkers is gevestigd in Heinenoord van waaruit klanten over heel de wereld worden bediend. Meer informatie vindt u op www.numafa.com.

WCA-group 

Numafa Cleaning & Automation en Van Rennes Industrial Automation zijn na jarenlange samenwerking samengevoegd onder de Worldwide Cleaning & Automation (WCA) Group. Door deze twee partijen onder één dak te integreren, zijn zij in staat om gezamenlijk ontwikkelingen door te voeren en zo efficiënt als mogelijk samen te werken. De WCA Group dient hierbij als paraplumerk om de klanten onder één overkoepelende organisatie van diverse totaaloplossingen op reinigings- en logistiek gebied te voorzien en hierbij tevens een zo snel als mogelijke service aan te kunnen bieden.

Van Rennes 

Van Rennes Industrial Automation is sterk op het gebied van automatisering van productieprocessen en verzorgt de complete machinebesturingen, datamonitoring en management informatiesystemen voor de wereldwijd opererende machinebouwer.

Bedrijvenpark Hoeksche Waard 

Bedrijvenpark Hoeksche Waard is een gemengd bedrijventerrein in Heinenoord (gemeente Binnenmaas). Het bedrijvenpark is strategisch gelegen met het oog op Rotterdam en Antwerpen, havens en andere belangrijke bestemmingen. Er wordt 20 hectare grond uitgegeven. Zowel kleine als grote kavels zijn op het bedrijvenpark mogelijk, de omvang van de kavel bepaalt de ondernemer zelf. Het bedrijvenpark is ideaal geschikt voor ondernemers in de sectoren transport, logistieke dienstverlening, groothandel, productie en techniek. Meer informatie vindt u op www.bedrijvenparkhw.nl.

Hercuton

Hercuton is een Design & Build organisatie gespecialiseerd in het conceptmatig realiseren van turnkey bedrijfspanden in prefab beton. Als innovatieve full service organisatie neemt Hercuton de verantwoording voor het héle bouwtraject. Van locatiekeuze, financieringsadvies en eerste schets tot en met sleutelklare oplevering en nazorg. Met haar bedrijfspanden helpt Hercuton opdrachtgevers blijvend op voorsprong. Op het gebied van duurzaamheid, kostenbesparing, efficiency, onderhoud, uitstraling én waardebehoud.

Meer informatie vindt u op www.hercuton.nl. 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.