Nieuwe adverteerder: Sharon Leijs Fotografie

85

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij Sharon Leijs Fotografie uit Strijen als nieuwe adverteerder op onze site. Ook interesse om te gaan adverteren? Klik hier

Zoek jij nog een cadeautje voor vaderdag, boek dan snel de spiegelshoot.

Prinsesse jurkjes, tule rokjes en haarbandjes zijn aanwezig en mogen vrij gebruikt worden bij deze shoot.

Shoot kan buiten alleen doorgaan bij warm weer aangezien jouw kleintje stil ligt op de spiegel.

Over Sharon Leijs Fotografie

PROFESSIONELE FOTOGRAFE MET THUISSTUDIO IN STRIJEN

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE | NEWBORN SHOOTS | CAKESMASH |
KINDER- EN FAMILIEFOTO’S

Je kunt bij Sharon Leijs Fotografie terecht voor elke denkbare vorm van fotografie. Van newborn shoots en familieportretten tot een representatieve LinkedIn foto of bijvoorbeeld een cakesmash-shoot. Bekijk mijn portfolio en krijg een indruk van mijn stijl.

Mijn studio bevind zich in Strijen in de Hoeksche Waard. Midden in het polderlandschap met op steenworp afstand een tal van mooie buitenlocaties. Met het natuurgebied van Strijensas als achtertuin, de rust en de stranden van Zeeland om de hoek en de steden Rotterdam en Dordrecht op 15 minuten rijden, is er altijd wel een gave buitenlocatie te vinden. Maar natuurlijk kun je het hele jaar terecht in mijn professioneel ingerichte fotostudio. Weer of geen weer.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Bekijk de website wwwsharonleijsfotografie.nl  en de Facebookpagina.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.