Nieuwe kinderopvanglocatie van Kivido Villa Klaver opent op 15 juni haar deuren in ‘s-Gravendeel

444

‘s-Gravendeel – De deuren van de nieuwste kinderopvanglocatie van Kivido opent 15 juni haar deuren. Op de Akkerwinde 11 in ‘s Gravendeel is dan Villa Klaver te vinden. Een kleinschalige kinderopvang voor 0-4 jarigen in hetzelfde pand als ‘t Klaverviertje van Spelenderwijs. Daardoor kunnen ouders nu ook in ’s Gravendeel kennis maken met de kwaliteit van Kivido.

Stefanie Verrijp geeft aan dat ook hier vraag was naar kinderopvang van Kivido. Door de partners van de Kinderwaard, CBS De Bouwsteen en KidsPalace, werd bij Kivido aangegeven dat er behoefte was aan uitbreiding van kinderopvangplaatsen in ’s Gravendeel. Na het vinden van de juiste locatie in het pand van ’t Klaverviertje kon men aan de verbouwing in inrichting van de nieuwe locatie beginnen.

Kivido is een kinderopvangorganisatie die zich uitsluitend richt op de Hoeksche Waard en ook hier haar samenwerkingspartners heeft. Kivido heeft inmiddels 6 kinderopvanglocaties voor 0-4 jarigen in de Hoeksche Waard en biedt naast ontwikkelingsgericht werken met het programma Uk & Puk en het meeleeftheater met Uk & Puk ook veel bewegingsactiviteiten aan, zelfs al voor de allerjongsten.

Kivido heeft reeds sinds enkele jaren een sportlocatie in ’s Gravendeel voor kinderen vanaf 4 jaar, Kivisport Schenkel op het terrein van voetbalclub VVS ’s-Gravendeel

De planning was oorspronkelijk om Villa Klaver te openen op 1 april maar dat werd door de coronacrisis uitgesteld.Er is plek voor 16 kinderen en de locatie is dagelijks open van 7.00 uur tot 18.00 uur.

Meer informatie, inschrijven of een rondleiding aanvragen om deze ruime en leuke locatie met grote buitenspelplaats te zien kan via www.kivido.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.