Expeditie Haringvliet gaat weer starten

469

Goed nieuws: vanaf 4 juli gaat de Hoeksche Vaart  weer starten met Expeditie Haringvliet! Door de corona-crisis is het helaas wel een versoberde versie, We zullen alleen de havens Nieuwendijk, Stad a/h Haringvliet en Tiengemeten aan doen. Zie hieronder voor de dienstregeling. Ook is het verplicht om te reserveren ivm beperkte zitplaatsen. Neem contact op met 06-38354991 of [email protected] voor meer info en reserveringen!

Dus, heb je zin om een rondje te fietsen, een stuk te varen of een dagje Tiengemeten te doen? Neem contact met ons op en reserveer een plekje. We varen een mooie route over het haringvliet en vuile gat en tijdens de vaart is er een gastvrouw aanwezig die je alles over het Haringvliet kan vertellen.
We hopen jullie snel te mogen verwelkomen aan boord!

DIENSTREGELING EXPEDITIE HARINGVLIET (veerdienst Nieuwendijk-Stad a/h Haringvliet-Tiengemeten)
Datum: 4 juli t/m 6 september 2020
Dagen: woensdag, zaterdag en zondag

Vertrek Nieuwendijk 10:25
Vertrek Stad a/h Haringvliet 11:00
Aankomst Tiengemeten 11:45

Vertrek Nieuwendijk 15:45
Vertrek Tiengemeten 16:00
Vertrek Stad a/h haringvliet 16:45
Aankomst Nieuwendijk 17:30


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.1 REACTIE

Comments are closed.