Yogabarn Hoeksche Waard mag eindelijk open

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Pand Yogabarn - Foto Leny Hooghwerff
‘s-Gravendeel – Na een grondige verbouwing van het geweldige pand aan de Molendijk in ’s-Gravendeel, dat veel mensen kennen als de vroegere dansschool Venus, opende Yogabarn Hoeksche Waard op 1 juli -eindelijk- haar deuren.

Eveline Vos

Een wervelwind, zo noemt eigenaresse Eveline Vos de afgelopen maanden waarin de veranderingen elkaar razendsnel opvolgden. “We hadden een strakke planning, maar met corona hadden we, net als veel anderen, geen rekening gehouden. Bijsturen en anders organiseren is niet gemakkelijk en het vraagt om creatief denken, maar het geeft wel reuring aan het ondernemerschap,” zo vertelt Eveline.

Yogabarn Hoeksche Waard is een fijne plek waar je graag en vaak komt. Je vindt er veel meer dan alleen yoga. Denk bijvoorbeeld aan workshops, lezingen, wandelcoaching of individuele coaching bij bijvoorbeeld een burn-out. Ook voor natuurgeneeskundige therapie en traumaverwerking is de Yogabarn jouw plek. Even loskomen van de hectiek van alledag gaat hier heel gemakkelijk. Je kunt hier eigenlijk niet anders dan ontspannen.

Open voor ontmoetingen

Op zaterdag 4, 11 en 18 juli organiseert de Yogabarn open ochtenden. Je bent tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom om het pand te bewonderen, je vragen te stellen en de mensen van de Yogabarn te ontmoeten.

Coronaproof?

Ja zeker! De ruimtes van de Yogabarn zijn groot en anderhalve meter afstand van elkaar houden, gaat hier heel gemakkelijk. “We werken altijd in kleine groepen zodat er volop aandacht is voor iedereen. Met elke dag verschillende soorten kwalitatieve lessen is er altijd een les voor jou,” vertelt Eveline enthousiast. “En vanaf september breiden we ons rooster uit en voegen we ook de workshops aan onze programmering toe. Het aanbod is divers en iedereen is welkom.”

Meer informatie over Yogabarn Hoeksche Waard vind je op www.yoga-barn.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren