Echtpaar Taale uit Oud-Beijerland 70 jaar getrouwd

570
Echtpaar Taale uit Oud-Beijerland samen met de Burgemeester - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Oud-Beijerland – Het Echtpaar Taale uit Oud-Beijerland is vandaag maandag 13 juli 70 jaar getrouwd. Burgemeester Bram van hemmen bezocht het jubilerend echtpaar om hen te feliciteren met hun platina huwelijk. Ook mocht hij het jubilerend echtpaar een brief en een bloemstuk overhandigen namens het Koningshuis. 

Voordat het echtpaar in Oud-Beijerland kwam wonen, halverwege de jaren ’70, woonden zij in Rotterdam. Meneer Taale is altijd politieagent geweest, met name in Rotterdam. De zomers bracht de familie graag door in Ouddorp en later Goedereede. Jaap (93) en Nellie (88) Taale hebben 1 zoon en 2 kleinkinderen. Meneer verblijft nu zo’n 2 jaar in de Rembrandt, waar zijn vrouw Nellie hem trouw iedere dag bezoekt. Ze is heel blij dat dat nu weer mag! 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.