Spelenderwijs bridge leren

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Veel mensen denken dat bridge een moeilijk spel is. Dat valt erg mee hoor. Bridgevereniging ‘No Smoke’ in Oud-Beijerland helpt graag om dit misverstand uit de wereld te helpen. Daarvoor organiseert men dit voorjaar een bridgecursus voor beginners. Zes dinsdagavonden (28 febr, 7,14,21,28 maart en 4 april 2023 om 19.30 uur) in Wijkplein, Zoomwijckplein 11 te Oud-Beijerland.


Mensen die geïnteresseerd zijn in een cursus, hoeven geen kennis te hebben van kaartspellen en bridge. Voor meer info of opgeven voor de cursus kunt u contact opnemen met George Vosbergen (0614818283 of mail [email protected]). Of kijk op de website: https://5057.bridge.nl/

De vele honderdduizenden beoefenaars van Bridge in Nederland vinden dit het leukste kaartspel. Het kan bovendien over de hele wereld beoefenend worden, want de spelregels zijn. internationaal. Je kunt thuis bridgen, maar ook bij bridgeclubs, via internet, tijdens toernooien en bridgevakanties en natuurlijk de bridgeclubs. Het succes van bridge wordt door de Nederlandse Bridge Bond verklaard uit het feit dat bridgen je verstand helder houdt en je veel sociale contacten door het bridgen krijgt. Als je eenmaal met bridge begint, houd je nooit meer op.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren